Aanleg

Aanleg

Aanleg

Door onze jarenlange ervaring en eigen machines zijn wij in staat om de aanleg van uw tuin volledig zelf uit te voeren. Van Ittersum doet al het grondwerk met eigen machines en wij voeren al het afval netjes af, zowel tijdens als na afloop van de werkzaamheden.

Onze medewerkers zijn zeer vakkundig in het aanbrengen van bestrating. Wij leggen sierbestrating in elk gewenste patroon, maar ook grotere oppervlaktes zoals parkeerplaatsen.
 
Van Ittersum levert beplanting uit eigen kwekerij en beplanting van gespecialiseerde leveranciers. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen zodat u jarenlang plezier heeft van uw bomen, struiken en planten.
 
Een schutting van hardhout, (gedeeltelijk) beton of een groen scherm, wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden rondom uw tuin.
Ook voor het aanleggen van een vijver kunt u bij Van Ittersum terecht. Wilt u een strakke, moderne vijver, of bent u juist op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Wij gaan met u aan tafel zitten om uw droomvijver te ontwerpen en uit te voeren.
 
Om op elk moment van uw tuin te kunnen genieten, is mooie verlichting een vereiste. Bij het ontwerp van uw tuin houden wij rekening met de posities van de verlichting, zodat wij het tijdens de aanleg kunnen integreren in uw tuin.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie >

Neem contact met ons op

Voor en na situaties
  • Aanleg
  • Aanleg
  • Aanleg
  • Aanleg
  • Aanleg